Back button Kthehu

Ekipi

Këto materiale u zhvilluan në kuadër të lëndës Praktikum Këshillim, Programi Master Psikologji Shkollore dhe Këshillim

Profesori i lëndës: Prof. Asoc. Dr. Aliriza Arënliu, Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Prishtinës, Hasan Prishtina

Asistentja e lëndës: Dr. Natyra Agani Destani, Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Prishtinës, Hasan Prishtina

Studentët
Adela Bajrami Ibrahimi
Agnesa Mirdita
Albin Mehmeti
Bleona Shatri
Dardanije Sopaj
Diadora Cërmjani
Ditëbardha Haliti
Fiona Muhaxheri
Fatlinda Sadiku
Fatlume Kukalaj
Fillonida Kelmendi
Fjolla Ramadani
Kaltrina Haziri
Leutrim Edipi
Marigona Pecollaj
Merva Avdiu
Shkurte Bajgora
Syzana Baftiu
Tringa Visoka