Back button Kthehu

Lista e disa prej shërbimeve të shëndetit mendor në Kosovë:

Klinika e Psikiatrisë në SHSUK, Prishtinë

Qendrat e Shëndetit Mendor në Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Ferizaj, Gjakovë

Reparti i Psikiatrisë, Spitali i Përgjithshëm Gjakovë

Reparti i Psikiatrisë, Spitali i Përgjithshëm Pejë

Reparti i Psikiatrisë, Spitali i Përgjithshëm Gjilan, Spitali: Centrali 0280 321 111, Emergjenca 0280 320 190

Reparti i ri i Psikiatrisë, Spitali i Përgjithshëm Prizren Adresa: Spitali Regjional “Prim. dr. Daut Mustafa”, Prizren, Tel.: 029 222 222; Tel. lok.: 434, 446 dhe 321